Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2014 13:20 - Послание на извънземните от 1977 сочи към настоящата 2014 г.
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 5854 Коментари: 6 Гласове:
55



Извънземните прекъсват тв сигнала в Англия и предават своето послание, което хвърля в паника милиони зрители

Полковник Доналд Уеър от ВВС на САЩ се връща към спомена от 26 ноември 1977 г., когато извънземните превзеха тв програма във Великобритания и излъчиха вместо нея важно съобщение за хората от Земята. Предаването е започнало в 17,12 ч., когато странен непознат глас превзема телевизионната честота на 5 предавателя, които бяха наблюдавани от независимите органи за радио и телевизия на Обединеното кралство. Те обаче не са успели да засекат намесата. 5-минутното съобщение превзе информационния бюлетин, четен от Айвор Милс в западната ITV. Инженерите на независимите органи за контрол не са засекли съобщението, но то е чуто от жителите на всички населени места в района.
Говорител на полицията е казал, че съобщението на
извънземните е било взето на сериозно, но хората са били много изплашени. Гласът е говорил бавно и обмислено, със странна вътрешна правота, спокоен, ведър и нито веднъж не се е запънал. Ето и думите му:
„Гласът, който говори, е на Грамаха, представител на Галактическото командване Ащар. Много години сте ни виждали като светлини в небето. В момента ви говорим с мир и мъдрост, така както сме го правили и преди това с вашите братя и сестри на вашата планета Земя.

image

Извънземните ни призовават да затрием оръжията

Дойдохме да ви предупредим за съдбата на вашата раса и вашите светове, за да можете да кажете на вашите ближни същества за курса, по който трябва да поемете, за да избегнете бедствията, които заплашват световете ви и съществата в световете около вас” – твърди гласът на извънземните.
„Това е в случай, че споделите Великото пробуждане при преминаването на планетата в новата епоха на Водолея. Новото време може да бъде време на мир и еволюция за вашата раса, но само ако вашите владетели са наясно със злите сили, които могат да засенчат техните преценки. Сега бъдете спокойни и слушайте, защото може да нямате друг шанс.
Всички ваши оръжия на злото трябва да бъдат премахнати. Времето за конфликти сега е в миналото и расата, която сте вие, може да достигне високи нива на еволюция, ако покажете себе си като достойни за това. Имате време, но то е кратко, за да научите как да живеете заедно в мир и любов.
Малки групи по цялата планета учат това и съществуват, за да пренесат светлината на изгряващата нова ера към всички вас. Свободни сте да приемете или да откажете техните учения, но само тези, които се научат да живеят в мир, ще преминат към по-високите нива на духовна еволюция.
Сега чуйте гласа на Грамаха, представителя на Галактическото командване Ащар, който ви говори. Знайте, че има много измамни пророци и водачи на вашия свят. Те ще изстискат енергията от вас – енергията, която наричате пари, и ще я сложат в злия край, давайки ви безстойностни боклуци в замяна.
Вашата вътрешна, божествена същност ще ви предпази от това. Трябва да се научите да бъдете чувствителни към вътрешния си глас, който ви казва тази истина, и какво е объркване, хаос и неистина. Научете се да чувате Гласа на истината, който е у вас, и ще се поведете сами по пътя на еволюцията.
Това е нашето съобщение към вас, наши скъпи приятели. Гледахме ви как израствате много години, както вие гледахте нашите светлини във вашите небеса. Сега знаете, че сме тук и че има повече същества на и около вашата Земя, отколкото вашите учени признават.
Дълбоко сме загрижени за вас и вашата пътека към светлината и ще направим всичко възможно, за да ви помогнем. Не се страхувайте, търсете единствено знанието за вас самите и живейте в хармония с начина, по който живее вашата планета
Земя. Ние от Галактическото командване Ащар ви благодарим за вниманието. Сега напускаме планетата на вашето съществуване. Бъдете благословени от върховната любов и истина на космоса” – заключава гласът на извънземните.

Преводът е на Мирослав Бонджов.
Това послание на извънземните води до нашата година в нумерологичен план. Съобщението е направено на 26 ноември – 26+11=37
Годината е 1977.
1977 + 37=2014
Дали пък това не е годината на разгадаване на посланието?




Гласувай:
56



1. ernest - От текста си личи, че е манипулация
08.10.2014 17:54
Напълно е възможно да са спирали официалното предаване за да излъчат това, но си е 100% ню ейдж. И е ясно защо са го пуснали манипулаторите.
цитирай
2. raders - Абе Коко, няма ли най-после да ти ...
08.10.2014 20:51
Абе Коко, няма ли най-после да ти дойде акъла? Да не би да си мислиш, че всички посетители в този блог са идиоти
цитирай
3. kokomoko - raders за себе си ли говориш ? Понеже ...
08.10.2014 23:28
raders за себе си ли говориш ? Понеже всеки път пускаш идиотски коментари :)
цитирай
4. padreantonii - Г-н радерс винаги е бил на "...
08.10.2014 23:32
Г-н радерс винаги е бил на "Вие" с информация, която не се вписва в тесните рамки на собствения му светоглед . Напълно в стила на шопа, който казва "те такова животно нема"
цитирай
5. анонимен - Пак ли се появи човека на изкуството ...
08.10.2014 23:44
Пак ли се появи човека на изкуството с гръм и трясък Райдерс? Тамън си беше дал почивка и гледам пак беснее, по-теми които не са му ясни. Ама на ли трябва да си направи вятър на устата и да разкърши малко старите кокали и, опа лепне някое умно коментарче.
цитирай
6. minevv - ama
09.10.2014 10:16
пораснете
Не вярвайте на всичко
Проверете инфото
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 416998
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031