Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2013 22:03 - Happy :)))
Автор: dusha Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1489 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 02.07.2013 17:00


Днес съм много, много, много щастлива! В страхотно настроение незнайно защо!!! А би трябвало да съм нещастна, тъжна, притеснена и угрижена, но сякаш напук на всичко съм грейнала и много се кефя! Чак не искам да свършва този ден! Нищо, че ми е толкова горещо, че ме боли главата, че съм болна, че утре ми предстои доста важен ден..
Вчера деня ми беше кофти... събудиха ме по телефона с неприятна и доста сериозна новина, направо нарушиха спокойствието ми! Тръгнах да споделям с един "приятел", после отворихме тема за миналото ни и взе, че ме изтри от скайп, от фейсбук... малко криво ми стана, защото го ценя като човек, въпреки всичко, и въпреки сълзите, които съм проляла през живота си заради него.. Но като се замисля.. отдавна трябваше да ме е изтрил, или аз него.. Какво значение има дали е в списъка от виртуалните ми приятели и контакти, като в живота ми отдавна не е...  Явно е вярна мисълта, че любовта в приятелство никога не може да се превърне... или поне не с всеки!!! Той губи... много отдавна ме загуби с отношението си.. и се радвам, че вчера му казах, че не съжалявам за нищо! Не съжалявам и грам, че го оставих преди години заради друг!!! Защото другия беше пълна противоположност на него и изживях такава хубава любов, че.. няма за какво да съжалявам!!! Има кой да ме съди за постъпките ми... Не е той човека, който ще ми държи сметка... Много съм благодарна, че вече не е част от живота ми!!! Добре, че не направих глупоста да бъда още с него и да си тровя живота.. и да плача всяка нощ, защото пак сме се скарали... що за идиотка съм била!!! Добре, че се осъзнах на време!!! 
Та да се върна на щастието си от днес... Страхотен ден и дано и утрешния е такъв!!!! Дано утре всичко мине добреее!!! И след това да изляза в заслужена отпуска, че тази година много нерви имаше на работата!!! И имам две много малки мечти и дано да успея да ги осъществя до края на годината!!!! Заслужавам ги и трябва да се сбъднат!!! :) 
(об.-сбъдната вече  и с. л.) 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. neznayko - :)
19.06.2013 22:18
Пожелавам ти безброй щастливи дни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dusha
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3548003
Постинги: 417
Коментари: 2878
Гласове: 16250
Спечели и ти от своя блог!