Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:06 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Лъв
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 1006 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Годишен хороскоп – 2018 година - Лъв

В годината на Луната вие се чувстват прекрасно. С нови сили, обнадеждени за бъдещето си – така ще я посрещнете, а и живот и здраве – ще я изпратите. 2018-а година за вас е благоприятна. Подава ви възможности и шансове за коренна промяна в начина ви на живот. С навлизането си в Козирог, Сатурн ви подканя да промените нещо в ежедневието си. Да скъсате с вериги, навици и порядки, които влачите от години. Да се приобщите към новия свят. Ще го направите чрез промяна във физиологичния си режим. Някои ще сменят ритъма си на работа. Други ще започнат работа, с което да натоварят малко своето ежедневие. Трети ще се отдадат на здравословен начин на живот чрез корекция в храненето и физиката си. При всички положения вие ще сте променени след като завърши тази година. На физическо и ментално ниво ще сте като нови. Но докато се стигне до този момент, ви чака път, който трябва да извървите...

Любов и лично щастие. 2018-а е богата на лични преживявания и щастие в семейството. Юпитер с движението си в Скорпион ви зарежда с енергия в тази област. Разбира се, не бива да забравяте и забавленията, емоциите и срещите с приятели, но те като че ли остават на заден план през годината. Фокусът ви е разстлан върху дома и близките ви. Няма нищо лошо в това. Ако все още не сте намерили своята половинка, не възприемайте дома на родителите си като свой. Време е да свиете вашето си гнездо и да се отделите от тях. Направите ли го, половинката сама ще ви дойде на гости.

Кариера. Не само през тази година, а и през следващите три ви очаква доста работа. Предстои да свършите доста неща, да усъвършенствате някои ваши качества и умения. Едно от тях е работата ви в екип и сътрудничеството ви с колегите. Малко по малко ще се научите да бъдете част от тима и да допринасяте за общото благо, без да се стремите да бъдете лидери. Работа ще имате, а доходите, които получавате от нея, влагайте в своето духовно и интелектуално развитие. През 2018-а няма да сте толкова меркантилни и на моменти работите за слава. Но това ви стига, щом се чувствате удовлетворени.

Здраве. Време е да помислите за здравето си в по-дългосрочен план. Това е годината, която ви подканя да направите профилактични прегледи на тялото си и да излекувате болестите, които сте превърнали в хронични заради отлагане и нехайно отношение. Променете начина си на живот. Скъсайте с досегашните навици. Създайте си нови ежедневни навици. Намалете приема на месо и мазни храни. Започнете да се грижите за своето тяло. Възприемайте гривата не само като начин да сте красиви и привлекателни, а и като способ да го запазите по-дълго време здраво. Движете се, спортувайте и се наслаждавайте на живота.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887575
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031